Bedankt!

Bedankt iedereen voor de support allemaal tijdens de releases. Het is nu allemaal weer een beetje gedaald en man wat heb ik een lol gehad! Niet alleen met jullie maar ook met de band die na 2x repeteren mijn hele set wisten te nailen!

Zoals sommige van jullie al wisten ben ik druk op zoek naar een vaste band die samen met mij vol op voor de muziek wil gaan! En ik ben al ver gevorderd in dit traject. Het zou zo maar eens kunnen dat we ergens binnen deze 2 maanden al beginnen te repeteren! Ik kan in ieder geval niet wachten.

Voor iedereen die het album besteld had door mij een mailtje te sturen sorry dat er nooit een reactie is gekomen. Helaas is er iets niet goed gegaan met het doorsturen van de server naar mijn inbox waardoor ik de mailtjes niet heb gezien en dmv ziekte zat er tijd tussen voordat ik erachter aan ging om dit op te lossen. Bij deze zullen jullie allemaal deze week alsnog reactie krijgen en hoop ik dat de interesse voor het album nog niet gezakt is!

Ik hoop jullie allemaal te zien bij een van mijn optredens!

Jordi

Jordi Repkes Merleyn